Ridică brațele sus lângă urechi și ține poza.

Ridică brațele sus lângă urechi și ține poza.

De asemenea, îmi place să port o geacă sau o vestă cu buzunare, așa că îmi pot depozita mănușile și pălăria dacă încep să mă facă prea cald. Un alt lucru bun despre îmbrăcarea în straturi? Îmi permit să îndepărtez piese vestimentare pe măsură ce corpul meu începe să se încălzească.

Image zoom Getty Images Acoperă-mi mâinile și capul Mâinile mele se răcesc repede, așa că port întotdeauna mănuși odată ce temperatura afară scade sub 45 de grade sau cam. Când temperatura scade sub 30 de grade, port o pălărie pentru a preveni pierderea de căldură prin cap.

Încălzește-mi hainele În zilele cu adevărat friguroase, îmi arunc hainele de exercițiu în uscător înainte să mă îmbrac să ies afară. Căldura durează doar câteva minute, dar face ca prima explozie de frig să fie mult mai suportabilă.

După aproximativ 10 minute afară, frigul nu mă deranjează la fel de mult, dar am nevoie de motivația asta suplimentară pentru a mă scoate pe ușă! „Sunt o persoană grasă care a făcut o aplicație de succes de fitness” De ce trebuie să citiți acest eseu minunat despre învățarea iubirii corpului prin exerciții fizice. De Jeannie Kim 18 februarie 2015 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images “Acesta este corpul meu gras, pe care am învățat să îl iubesc prin exerciții fizice.” Așa spune Naomi Alderman, co-creatoare a aplicației de rulare Zombies, Run! (în care te simți în formă, în timp ce te prefaci să fii orbitoare zombie), într-un nou eseu despre Matter care ne-a făcut să vrem să ne ridicăm în picioare și să ne înveselim.

În „Nu există moralitate în exercițiu: sunt o persoană grasă și am făcut o aplicație de succes de fitness, Alderman vorbește despre creșterea excesului de greutate, urând clasa de gimnastică și gândind întotdeauna că exercițiul nu este pentru ea – până când a descoperit că de fapt, da, îi plăcea să se mute.https://harmoniqhealth.com/ro/ Acesta este punctul din poveste, știu, unde ar trebui să spun „și kilogramele tocmai au căzut”. Dar nu asta s-a întâmplat.

Nu am pierdut niciodată, din câte știu eu, un singur exercițiu de lire sterline. Știu că o fac unii – primim e-mailuri în fiecare zi de la persoane care pierd în greutate cu aplicația noastră și, dacă acesta este un obiectiv pe care îl au, sunt foarte fericit că îi ajutăm să-l atingă. Nu mi s-a întâmplat niciodată. Nu, ceea ce s-a întâmplat a fost mai bine: am început să mă bucur că sunt în corpul meu.

M-am simțit mai bine. M-am simtit bine. Este un sentiment foarte diferit să te afli într-un corp gras care se mișcă mult la unul care se mișcă cu greu deloc. Se simte ca iubirea. La fel de simplu și la fel de vesel. În timp ce în ultima vreme a existat o dezbatere considerabilă (și probabil va fi pentru totdeauna) cu privire la dacă este posibil să fii supraponderal și sănătos, cele mai recente cercetări sugerează că a fi activ poate fi mai important decât greutatea ta atunci când vine vorba de starea ta generală. Și nu există nici o îndoială că exercițiile fizice te ajută să te menții fericit.

După cum subliniază Alderman, „Nu ești o persoană mai bună pentru [exercitarea] sau o persoană mai rea pentru nu”. Dar, indiferent de dimensiunea sau forma dvs., meritați să vă bucurați de corpul vostru: “M-am săturat de ideea că distracția în timpul exercițiului este ceva ce trebuie să câștigați; asta, până când veți arăta un anumit mod, mișcarea ar trebui să fie plictisitoare și neplăcut, dacă nu chiar dureros, corpul tău este acolo chiar acum.

Nu trebuia să câștigi un lucru. Este un cadou. Ești un erou de fiecare dată când ieși din ușa din față pentru a face ceva exercițiu. “Amin!

Citiți restul eseului lui Alderman despre materie. RELATATE: 5 motive pentru a mânca mai sănătos, care nu au nimic de-a face cu greutatea dvs. 7 moduri de a fi o persoană mai sănătoasă leneșă în această iarnă Iată câteva modalități simple de a face relaxare în jurul doar puțin mai sănătos.

Și nu unul implică un antrenament. De Ellen Seidman 09 decembrie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images Așezați-vă în jurul valorii de Netflix și vă gustați mult și bine n e frig afară.

Cel puțin asta îmi spun eu. De fapt, există, însă, câteva modalități simple de a face să fii o babă doar puțin mai sănătoasă. Și nu unul implică un antrenament. Să beți vin cu asta Știți că alcoolul cu moderație vă poate proteja inima. Dar vino s-ar putea îndrepta în mod fezabil la o răceală.

Într-un studiu apărut în American Journal of Epidemiology, care a avut loc în Spania, persoanele care beau cel mai mult vin aveau mai puțin șanse să vină cu o răceală decât cei care s-au abținut sau au dat jos bere sau băuturi spirtoase. Vinul roșu are marginea, probabil datorită antioxidanților săi. Experții spun că femeile ar trebui să se lipească de un pahar pe zi pentru cele mai multe beneficii pentru sănătate (și cele mai puține riscuri).

Noroc! Caută o carte Oamenii care citesc regulat ficțiunea sunt mai capabili să înțeleagă alți oameni și să empatizeze cu ei, arată studiile. O listă utilă: Premiile Goodreads Choice 2014, după cum au decis cititorii.

Întindeți-vă puțin Dacă veți fi foarte mult așezat pe fundul dvs., doriți să vă asigurați că coloana vertebrală nu devine foarte rigidă și dureroasă. Verificați aceste trei întinderi simple, simt-bine. Notă: Trebuie să puneți jetoanele pentru a le face.

RELATATE: 15 remedii naturale pentru durerile de spate Adunați unele alimente confortabile și faceți-o doar puțin mai sănătoasă. Această listă de 52 de make-food-uri de confort include totul, de la pui prăjit la cafenele triple-ciocolată.

Atât de bine, nici nu ai ști că sunt și bune pentru tine. Sunați un prieten și comparați cine este mai leneș. Nu doriți să hibernați prea mult – singurătatea vă poate afecta sistemul imunitar. Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio au descoperit că oamenii care erau singuri produceau mai multe proteine ​​legate de inflamație ca răspuns la stres decât oamenii care se simțeau conectați social.

Inflamația este legată de boli de inimă, diabet de tip 2 și chiar Alzheimer. Rezistați la nevoia de a trimite un text și de a ridica telefonul; nu există nimic asemănător unei conversații reale vechi. RELATATE: 4 moduri de a fi singure îți pot afecta sănătatea Inhalează gelul de baie În timp ce plutești la nesfârșit în cadă, pielea tăie în sus în al doilea rând, respiră parfumul săpunului sau gelului.

Oamenii care savurează chestii au mai multe șanse să aibă niveluri mai mari de fericire decât cei care nu apreciază, consideră cercetările publicate în Journal of Positive Psychology. Lua. Mai Mult. Diurn. Oamenii de știință descoperă că somnul are tot felul de avantaje, inclusiv o memorie și o concentrare mai bună, mai multă creativitate și o greutate mai sănătoasă.

Apoi, din nou, nu va trebui să vă faceți griji în ceea ce privește punerea kilogramelor de iarnă acum, după ce ați învățat cum să fiți o babă mai sănătoasă. RELATED: 5 trucuri pentru cel mai bun Nap vreodată Ghidul Ultimate pentru Yoga Lingo Iată 23 de termeni pe care îi veți auzi probabil în primele câteva clase de yoga.

De Kathleen Felton 08 februarie 2016 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Zoom imagine Nou pentru yoga? Poate dura câteva ședințe înainte de a obține pe deplin atârnarea diferitelor poziții, fără să mai vorbim de eticheta clasei.

Dar dacă nu aveți niciun indiciu care este diferența dintre câinele cu fața în jos și shavasana, atunci puteți petrece o bucată bună din primele dvs. clase înfiorându-vă fluxurile. Studiați această listă A-to-Z cu cele mai comune poziții și termeni de yoga, astfel încât să puteți încuraja omul cu încredere.

RELATED: 12 poze yoga pentru persoane care nu sunt flexibile • Poziția podului: cunoscut și sub numele de Setu Bandha Sarvangasana. Pentru început, întindeți-vă pe spate și îndoiți genunchii cu picioarele plate pe pământ.

Apăsând în brațe, împingeți șoldurile în sus, cu picioarele rămase pe pământ. • Scaunul Pose: cunoscut și sub numele de Utkatasana. Stai cu picioarele împreună, îndoaie genunchii și stai pe spate (ca și cum ai sta pe un scaun).

Ridică brațele sus lângă urechi și ține poza. • Poziția copilului: cunoscut și sub numele de Balasana. Aceasta este o poziție de odihnă făcută de obicei la începutul clasei sau dacă trebuie să faceți o pauză între secvențe. Stai în genunchi cu vârfurile picioarelor împreună.

Puneți pieptul în jos între picioare (cu genunchii separați), sprijiniți capul pe covoraș și întindeți-vă brațele în fața voastră. • Câine cu față în jos: cunoscut și sub numele de Adho Mukha Svanasana. Cu picioarele despărțite de șold, aplecați-vă înainte la talie, apăsați-vă palmele în jos și împingeți șoldurile în aer.

Asigurați-vă că mâinile dvs. sunt în fața covorașului și degetele de la picioare cu fața în față în apropierea spatelui covorașului. Apăsați-vă complet în palme pentru a evita încordarea încheieturilor. • Triunghi extins: cunoscut și sub denumirea de Trikonasana.

Cu picioarele depărtate și ambele picioare drepte, balansează înainte la șold și aduceți mâna dreaptă către luciul, glezna sau podeaua (în funcție de ceea ce este confortabil). Ridică mâna stângă drept în aer. Repetați pe partea cealaltă. • Half Moon: Cunoscut și sub numele de Ardha Candrāsana.

Cu piciorul stâng pe pământ, ridicați piciorul drept drept în sus, cu piciorul îndoit și îndreptat către lateral. Așezați mâna dreaptă pe pământ, aproximativ 10 centimetri în diagonală și în fața piciorului drept (dacă nu puteți ajunge, folosiți un bloc). Ridicați brațul stâng spre tavan. • Poza picioarelor în sus: este cunoscută și sub numele de Viparita Karani.

Întindeți-vă pe spate cu picioarele în sus de un perete plat (ar trebui să fie drepte). Puneți o pernă sub partea inferioară a spatelui dacă aveți nevoie de sprijin suplimentar. • Triunghiul ridicat: această poziție urmează de obicei triunghiul. Cu picioarele încă drepte, atinge ambele mâini înainte.

Îndoaie genunchiul drept și atinge umărul drept spre el, apoi îndreaptă-ți piciorul în timp ce îl ridici în sus. • Locus Pose: cunoscut și sub denumirea de Salabhasana. Întindeți-vă pe burtă și ridicați orice altceva de pe podea (brațele, picioarele și pieptul). • scândură joasă: cunoscut și sub numele de Chaturanga.

Această poziție urmează de obicei o scândură. Îndoiți-vă brațele și coborâți într-o scândură joasă. Tineți o respirație înainte de a vă deplasa în câine cu fața în sus. RELATED: Cele mai bune poze de yoga pentru locurile tale cu probleme • Mountain Pose: Cunoscut și sub numele de Tadasana. Această poză poate părea simplă, dar este importantă pentru practica dvs. de yoga.

Stai înalt cu picioarele împreună și cu degetele mari atinse. Lasă-ți brațele să se sprijine în părțile tale. • Plank Pose: Pentru a face această mișcare de consolidare a miezului, intrați într-o poziție push-up, dar așezați-vă antebrațele pe covoraș. Ține-ți corpul în continuare cu abdomenul prins în spatele inferior.

Țineți poza. • Înfigeți ace: întindeți-vă pe spate și trageți genunchii spre voi, astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade (cu genunchii îndreptați spre cap). Traversează-ți glezna dreaptă peste coapsa stângă, strânge-ți mâinile în spatele genunchiului stâng și trage piciorul stâng spre tine.

Repetați pe partea cealaltă. • Arborele Pose: Cunoscut și sub numele de Vrksasana. Stai pe un picior și așezați-vă piciorul fie pe gleznă, luci sau coapse, în funcție de flexibilitatea dvs. (evitați să-l puneți direct pe genunchi, ceea ce poate răni articulația).

Ridicați brațele în aer pentru a crea „ramuri” și țineți poza. • Shavasana: această poziție răcoritoare se întâmplă de obicei la sfârșitul clasei. Intinde-te pe spate, închide ochii și încearcă să relaxezi fiecare mușchi din corp.

Țineți-vă brațele la un unghi de aproximativ 45 de grade de la tors, cu palmele orientate în sus. • Ridicarea pieptului în picioare. În poziție în picioare, inspirați și așezați-vă mâinile în vârful șoldurilor.

Lăsați pieptul și împingeți ușor coatele înapoi și unul spre celălalt. • Standing Forward Bend: Cunoscut și sub denumirea de Uttanasana. Inhalează în timp ce atingeți mâinile în sus spre cer, apoi aplecați-vă la talie și îndreptați-vă brațele peste picioare, ajungând spre pământ.

În funcție de ceea ce se simte confortabil, țineți-vă vițeii, brațele opuse sau atingeți pământul. • Standing Split: Cunoscut și sub numele de Urdhva Prasarita Eka Padasana. Această poziție urmează, de obicei, pe Half Moon. Aplecați-vă cu un picior ridicat. Aruncați ambele mâini pe podea, astfel încât să fie uniform și ridicați piciorul în sus, cât este confortabil.

Repetați pe partea cealaltă. • Câine cu față ascendentă: cunoscut și sub numele de Urdhvamukhasvanasana. Această poziție urmează de obicei o scândură joasă. Cu mâinile încă în acea poziție, coborâți încet șoldurile spre podea.

Apoi, dezlănțuiți degetele de la picioare și împingeți ușor în mâini, ridicând pieptul în sus. • Războinic I: Cunoscut și sub numele de Virbhadrasana I. Stați cu picioarele lăuntate, orientate în față cu șoldurile pătrate. Paseste-ti piciorul drept inainte si indoaie genunchiul. Piciorul stâng ar trebui să fie în spatele tău, cu piciorul dovedit 45 de grade.

Ridicați-vă brațele în sus cu șoldurile încă îndreptate înainte. RELATED: Cele mai bune poze de yoga pentru anxietate, durere și multe altele • Războinic II: cunoscut și sub numele de Virbhadrasana II.