Întrucât mi se prezintă un tricou pentru a marca realizarea mea, mi se spune că timpul meu de 12 minute și 15 secunde este respectabil și, în afară de pumnul literal pe care îl oferă ingerarea a 1,8 kg de alimente, simt că poftă de mândrie. “” La fel nu se poate spune, totuși, pentru restul săptămânii mele pe drum.

Întrucât mi se prezintă un tricou pentru a marca realizarea mea, mi se spune că timpul meu de 12 minute și 15 secunde este respectabil și, în afară de pumnul literal pe care îl oferă ingerarea a 1,8 kg de alimente, simt că poftă de mândrie. “” La fel nu se poate spune, totuși, pentru restul săptămânii mele pe drum.

Din punct de vedere mental, cred că suntem cei mai apropiați de culturisti. Nu le pasă dacă oamenii spun că sunt nebuni. Pur și simplu continuă să se concentreze asupra modului de a experimenta cu corpul lor și de a-și atinge obiectivele. ”Câteva zile în călătoria mea și cu siguranță nu mă simt ca un fel de sportiv. După ce am curățat sistemul de conținutul său cu ajutorul unor tablete de fibre (un alt sfat de la Santel), reușesc să obțin o primă victorie: El Triple Burrito Challenge de la Mission Burrito din Oxford. În mod surprinzător, este format din trei pachete de tortilla – un carne de porc carnitas, un pui, o carne de vită cu ardei iute – fiecare împachetată cu brânză, guacamol, fasole și ardei. Am ales să conectez niște căști pe tot parcursul și să ascult lista mea de redare la sala de gimnastică cu un nivel ridicat de BPM prin intermediul power pop-ului aprobat de Santel. cere să-mi facă fotografia odată ce observă că prânzul meu este de trei ori mai mare decât al ei.

Acest ventilator deoparte, restaurantul este gol. Abia dețin atenția serverului meu, care rătăcește pentru a curăța blatul la aproximativ 10 secunde în încercarea mea. Cu greu se simte ca mâncare ca divertisment. Cu toate acestea, reușesc. Întrucât mi se prezintă un tricou pentru a marca realizarea mea, mi se spune că timpul meu de 12 minute și 15 secunde este respectabil și, în afară de pumnul literal pe care îl oferă ingerarea a 1,8 kg de alimente, simt că poftă de mândrie. “” La fel nu se poate spune, totuși, pentru restul săptămânii mele pe drum. În micul sat gallandez Llandegla, am primit o lovitură îngustă de Mega Monster Mixed Grill Challenge de la The Plough Inn (gammon, cotlet de miel, friptură, cârnați și budincă neagră, deasupra unei grămezi de cartofi prăjiți, inele de ceapă și, în mod ironic, o salată laterală) . A doua zi în Portsmouth aduce cu sine o altă înfrângere smulsă din fălcile victoriei, prin amabilitatea The Fleet’s Beat The Meat Burger Challenge (cinci burgeri de 6 oz, patru hash browns, slănină, brânză, piept de pui, inele de ceapă și chipsuri). Cu această ocazie sunt forțat să pierd doar câteva mușcături de la succes când pierd controlul asupra funcțiilor mele corporale și trebuie să fug la toaletă. Într-o seară deosebit de discreditabilă din Staines mă vede că am scăpat opt ​​uncii în afară de a cuceri provocarea de friptură de 68 oz a Spur Steak și Grill, matematica pură a mesei dovedindu-se prea mult pentru stomacul meu tandru și distins. Pe scurt, mă simt ruinat.potencialex in farmaci Când i-am vorbit prima dată lui Adam Richman despre provocarea mea, el a sfătuit vigilența: „Nu ar trebui să faci niciodată așa ceva într-un mod cavalier.

Medicul meu a spus: „Am nevoie să începi să te uiți la 35 de minute de cardio ca o pastilă și trebuie să iei asta zilnic”. Așa că, după provocări, aș lupta cu dorința de a dormi, aș lua un galon de apă și m-aș duce la o bandă de alergat. ” Am intenționat pe deplin să țin cont de acest sfat, dar în practică se dovedește nerealist. La sfârșitul zilei a patra, încerc un antrenament cu greutatea corporală pe podeaua camerei mele de hotel Premier Inn, dar într-un minut sunt o mizerie șuierătoare. Eforturile ulterioare sunt nemilos; Observ cu fiecare zi care trece atât greutatea crescând, cât și puterea mea în declin; motivația și rezistența se evaporă. Cel mai rău dintre toate, mă simt prost. Chiar credeam că va fi diferit? După cinci zile de drum, mă întorc acasă pentru urmărirea medicală. IMC-ul meu, anterior în intervalul „normal”, este acum clasificat ca „nesănătos”.

Testele de sânge arată că glucoza mea de post a crescut, deși colesterolul global rămâne neschimbat. Cea mai îngrijorătoare statistică este oferită de cântare: o creștere de 4,8 kg în greutate, aproape de 1 kg pe zi. Și ce mai trebuie să arăt pentru eforturile mele? Există un tricou comemorativ pe care nu-l voi purta niciodată, 125 GBP în numerar pe care nu-l voi mai vedea, letargie acută, schimbări de dispoziție vicioase și primul meu focar de pete de când eram adolescent. Într-un spațiu foarte scurt de timp, am trecut de la a fi un fan excitant care provoacă mâncarea, respingând argumentele motivate atât de sănătate, cât și de adecvare, la o mizerie mizerabilă, bolnavă. Dar ce zici de Randy Santel și Takeru Kobayashi? Aceștia sunt bărbații care înclină tendința, bărbații care m-au inspirat să urc în trenul de sos. Mă decid să fac ultimele apeluri la ambele. Se pare că Kobayashi nu mai este chiar atletul pe care pretindea că este. De fapt, după 14 ani de joc, el este afectat de condițiile de sănătate. Rinichii săi nu funcționează prea bine atunci când concurează, postura lui este înclinată permanent și suferă o afecțiune numită disfuncție articulară temporomandibulară – aceasta este artrita maxilarului pentru tine și pentru mine. „Acum zece ani aș fi spus:„ Dacă mor din asta, este bine ”, dar încetul cu încetul, prioritățile tale se schimbă odată cu vârsta”, mărturisește Kobayashi cu o conștiință sumbră. „Deocamdată nu am regrete, dar în viitor, dacă voi avea cancer de stomac, gât sau esofag, nu știu cum mă voi simți.”, (În legătură cu: Cum să-ți dovedesc dieta împotriva cancerului), ” În mod previzibil, Santel este mai optimist, înlăturând dezinvolt îngrijorările cu un raționament biologic destul de neconvingător. „Practic îmi tratez stomacul ca pe biceps, piept sau orice altceva”, spune el. „Adică, te poți antrena prea mult, dar dacă practici moderarea, îți lași corpul să se refacă și să întinere.

Corpul tău are declanșatoarele sale pentru a se proteja – dacă bei o grămadă întreagă de alcool, corpul tău te va face să-l arunci ca să poți fi mai bun. Dacă îți umpli stomacul cu mâncare până la un punct pe care nu-l poate rezolva, te va face să-l arunci cu mult înainte să înceapă să explodeze. ”Dacă sună foarte neplăcut, este pentru că este cu adevărat. Ia-l de la cineva care știe. După o provocare nefericită, interiorul meu a pulsat până la agonie. Fără o alternativă viabilă, am forțat două degete pe gât și am aruncat mâncarea pe care am mâncat-o nu cu o oră înainte. Din păcate, nicio faimă, hituri de pe YouTube, tricouri inedite sau cine gratuite nu m-ar putea scăpa vreodată de prostul gust pe care l-a lăsat. Succesul canalului YouTube de la Santel și motivul reluărilor nesfârșite de Man v Food de pe televiziunea prin satelit este că toți cei implicați reușesc să facă insuficiența patologică să arate ca o zi la curse. Sfatul meu pentru oricine are în vedere să o ia mai departe este să continuați să apăsați reluarea. Pentru că realitatea este mult mai greu de stomac.

Înregistrarea lui Joey Chestnut cu 69 de hot-dog în 10 minute conținea 10.419 calorii. Anularea daunelor, însă, durează mult mai mult. Acest circuit al coproprietarului Barry’s Bootcamp, Sandy Macaskill, își propune să ardă 1000kcals în mai puțin de o oră. Completați două runde la fiecare două zile în următoarele trei săptămâni pentru a da un nou sens termenului „transpirații din carne”. „Banda de alergat (12 minute),„ Începeți de la un jogging și creșteți treptat viteza cu 1 mph la fiecare 30 de secunde timp de 5 minute. Mergeți 1 minut, digerând faptul că este pe cale să devină foarte urât. Petreceți următoarele 6 minute făcând 30 de secunde și 30 de secunde alergând. Călărește-te în camera cu greutăți. “, Apasă ghemuit și umăr (60 secunde),” Cu gantere ținute la umeri, coboară într-o ghemuit. Împingeți-vă prin călcâi și extindeți brațele pentru a apăsa ganterele de deasupra capului. Coborâți ganterele înainte de a vă scufunda în următoarea ghemuit.

O veți simți în chifle. “, Bicicletele răsucesc (90 de secunde),” Întindeți-vă pe podea, ridicați umerii și apoi pedalați picioarele. Strângeți în timp ce aduceți cotul opus genunchiului și repetați de cealaltă parte. Această mișcare vă va asigura cu siguranță arderea grăsimilor într-o rolă. “, Renegade rânduri (60 secunde),” Intră într-o poziție de apăsare sus, ținând două clopote. Ținând nucleul încordat, înșiră o greutate în abdomen, apoi întoarce-te la podea. Repetați cu brațul opus și mergeți la tot – puneți niște muștar în plus pe aceste repetări. “, Jumping lunges (90 sec.),” ​​Până acum sunteți câine obosit, dar continuați. Trageți înainte până când genunchiul din spate aproape atinge solul. Salt în sus, schimbând picioarele în aer. Reveniți la ghemuit și apăsați și faceți un alt set din fiecare. Este prima rundă, acum înapoi la banda de alergat. “, Cuvinte: Sam Rowe,” Știm cu toții că, dacă ni se prescriu antibiotice, ar trebui să terminăm cursul, nu? Dacă nu o facem, am putea deveni o cutie Petri ambulantă cu super-puteri, superbugi mutanți, care nu sunt nici morți, nici vii. Gresit. Nu doar ultima bucată, toată.

Acest lucru este potrivit unui nou studiu condus de Martin Llewelyn, profesor de boli infecțioase la Brighton și Sussex Medical School, care a aruncat o altă cheie în lucrările de cunoaștere a microbiomului, contestând aproximativ 90 de ani de cercetare. “, (În legătură: Cum să profitați la maximum din timpul petrecut cu medicul de familie), „Scriind în British Medical Journal, el a spus:„ Ideea că oprirea timpurie a tratamentului cu antibiotice încurajează rezistența la antibiotice nu este susținută de dovezi ”. Acest lucru nu este nou. În 1999, profesorul Harold Lambert a afirmat că nu este necesar un tratament îndelungat cu antibiotice, în afară de „unele infecții și afecțiuni specifice”. În mod util, el nu a spus care sunt aceste condiții. În general, totuși, ar putea fi un sfat sensibil. Profesor de patogenie microbiană la Institutul de infecție și imunitate de la St George’s, Universitatea din Londra (și concurent pentru cea mai lungă funcție din lume), Jodi Lindsay a spus: „Durata cursului antibioticelor a fost estimată pe baza fricii de sub -tratarea, mai degrabă decât orice studii. ”Se crede că a avea doar o parte dintr-un curs de antibiotice va servi în mod eficient ca inoculare și va oferi bacteriilor imunitate. Totuși, contraargumentul este că tratamentul prelungit va permite bacteriilor să se adapteze. Oricum ar fi, reacția a fost rapidă. Scriind în The Conversation, profesorul Jonathan Cox, lector de microbiologie la Universitatea Aston, a susținut că rezultatele s-au bazat pe studii limitate în condiții specifice. „Concluzie? Cu greu.

Să ne gândim la posibilele rezultate microbiologice atunci când încetați să vă luați antibioticele mai devreme “, a spus el.”, Preocuparea sa este că oamenii pot înceta să mai ia antibiotice înainte ca acestea să aibă efectul lor deplin – astfel boala va persista. “„ Nimeni nu vrea să ia medicamente inutil “, a spus el. Cu toate acestea (hipocondriaci și neurotici ar trebui probabil să nu mai citească acum), „„ uneori să te simți mai bine nu înseamnă că ești mai bun ”. Preocupările au fost exprimate și de prof. Helen Stokes-Lampard, președintele Colegiului Regal de Medici. „Cursurile recomandate de antibiotice nu sunt întâmplătoare”, spune ea. „Sunt adaptate la condițiile individuale și, în multe cazuri, cursurile sunt destul de scurte.” În prezent, se recomandă oricui pe antibiotice să ia sfatul medicului său și să termine cursul. Dar, așa cum spune profesorul Cox, „Numai timpul ne va spune care va fi impactul.” ”, Cuvinte: Will Allen,„ Cum pot insista politicos să plătesc atunci când o femeie se oferă să ridice fila în timpul unei întâlniri? -Curtis L., Bend, SAU Dacă nu sunteți suficient de linistit pentru a spune chelnerului în prealabil, atunci faceți acest lucru: Când își pune mâna pe cec, puneți mâna pe a ei și spuneți: „Nu, o să ia asta. “” Dacă protestează, atunci mulțumește-i și spune-i că poate lua cafeaua – sau că o vei lua la cină săptămâna viitoare. În acest fel, îți vei cumpăra trei lucruri: o masă bună, respectul ei. . . și o altă întâlnire. “, Mi-a urmat propriul sfat astăzi și m-am dus la Doctor pentru analize de sânge (toată lumea ar trebui să facă acest lucru când te-ai ascuns la mijlocul anilor 30). Vă voi anunța rezultatele testelor când le primesc. Iată rezultatele testelor mele de sânge. de acum aproximativ 4 ani …, Ошибка: 510, “Interesant, Doc a spus că mulți oameni – chiar și consumatori de carne – au niveluri scăzute de B12 din cauza absorbției slabe – așa că asigurați-vă că analizele de sânge includ asta. Celălalt „„ factor tăcut ”„ este, de asemenea, cunoscut sub numele de „„ ucigaș tăcut ”„, deoarece majoritatea oamenilor nu își pot da seama când au hipertensiune arterială.

Deci, verificați-o! BP-ul meu a fost de 100/60, ceea ce a spus că este grozav. “, Niciun antrenament real astăzi … s-ar putea să facă niște flotări de mâini mai târziu., Craig,” PS – Nu ratați un program gratuit de la “” cel mai urât om în stare de fitness “” … “, … (cel puțin așa mă sună unii oameni după ce au încercat acest antrenament), Adu-l aici înainte de miezul nopții diseară:, Ошибка: 510,” Ca aisbergurile se topesc mai repede decât un pompier de ciocolată, existența încălzirii globale devine din ce în ce mai greu de negat. Deci, când au apărut știri că unul din șase decese în 2015 – aproximativ 3 milioane de persoane, potrivit noilor cercetări ale Comisiei Lancet privind poluarea și sănătatea – au fost legate de poluare, acest lucru a trecut brusc de la o preocupare de mediu la o criză globală de sănătate. aceste întrebări nu trebuie puse. Cel puțin încă nu, deoarece cercetările au descoperit că, pentru a vă proteja corpul de poluarea aerului, trebuie doar să vă îndreptați spre magazine (probabil cel mai bine să mergeți pe jos) și să luați niște avocado. Să explicăm … “,,” Avocado sunt Kardashienii lumii sănătoase-alimentare: cu totul supraexpuse și totuși, pur și simplu nu putem obține suficient. Cu excepția – complet diferit de Kim și clan – există motive valabile pentru care fructul a devenit atât de popular în primul rând. Ceva obosit de cozile de brunch de duminică s-ar putea să fi uitat. Scenariul original californian este una dintre cele mai bune surse de vitamina E, despre care King’s College Londra a găsit că vă poate proteja corpul de poluarea aerului. Efectele sunt duble: nu numai că Vit E vă protejează plămânii de particulele dăunătoare, ci are un puternic efect anti-îmbătrânire, datorită proprietăților sale antioxidante puternice. “, (În legătură: 4 moduri în care avocado vă poate îmbunătăți instantaneu sănătatea), „Aceasta este o veste binevenită, având în vedere că oamenii de știință spun acum că fumurile toxice ar putea fi„ cauza principală ”a îmbătrânirii premature a pielii pentru locuitorii orașelor. Și nu doar londonezii sunt expuși riscului. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, peste 90% din populația lumii este afectată de niveluri ridicate de poluare. Ați încercat să folosiți o pastilă E? Absorbția vitaminei este îmbunătățită atunci când este combinată cu grăsimi dietetice, ceea ce înseamnă că „micul dejun cu valoare gramajală este o modalitate mai inteligentă din punct de vedere științific de a rezolva problema.”, (În legătură cu: Produsele de îngrijire pentru a economisi fața împotriva poluării), vă sugerăm să urmați următorul Naveta îmbrăcată în Lycra cu avos pe pâine prăjită., „Nu uitați, nu trebuie fotografiat totul.”, „Impozitul pe zahăr, indiferent dacă vă place sau nu ideea, este pe cale. Noi, la Men’s Health, suntem toți pentru orice lucru care îi va determina pe oameni să se gândească mai mult la dieta lor și să facă alegeri mai sănătoase asupra stilului de viață. Dacă taxa pentru zahăr va realiza sau nu acest lucru este încă în discuție. Dar un grup, Richmond Group pentru a fi exact, care reprezintă 12 organizații caritabile, inclusiv British Heart Foundation și Diabetes UK – câinii mari – cred că bățul nu este mare suficient pentru a descuraja oamenii de morcovul îndulcit artificial. Vor ca guvernul să ia măsuri decisive și să introducă legi care să limiteze zahărul și companiile alimentare cu sare care au voie să le folosească în produsele lor.

Aceștia militează, de asemenea, pentru porțiuni mai mici și limitează sponsorizarea alimentelor nesănătoase pentru evenimente sportive. , (În legătură cu: Ești dependent de zahăr?), “Ei fac un punct bun. În general, suntem cu toții conștienți de faptul că zahărul este destul de rău pentru noi. Dacă aveți încă două lingurițe de zahăr în fiecare bere, trebuie să te uiți mult la tine. Dar poate fi dificil să faci alegeri sănătoase dacă suntem păcăliți de etichete nutriționale confuze. Deși este puțin probabil ca aceste schimbări radicale să intre în vigoare în curând, nu este la fel de dificil ca tine M-aș gândi să reducem caloriile, oferindu-vă să urmați sfatul nutriționistului expert Helen Money. “, Iată șase trucuri simple pentru a bate zahărul pe care fiecare om trebuie să le folosească. , “1.