Facebook dating: hoe het werkt en wat je kunt verwachten

Facebook dating: hoe het werkt en wat je kunt verwachten

Lancering

Er is nog geen vaste datum bekend voor de lancering van de nieuwe functies om mensen te ontmoeten via Twitter. Een woordvoerder van Twitter heeft laten weten dat het sociale netwerk nog moet beginnen met het testen van de functies. Het plan is om daar in de komenden maanden mee te beginnen. Deze tests zullen meer moeten vertellen over de releasedatum van de gewilde functies. Zoals het er nu naar uitziet zal Facebook op z’n vroegst in 2019 beschikbaar zijn.

Concurrenten

Op het eerste gezicht is Facebook Dating geen voor that is concurrent. Dit komt de that is omdat van Facebook gemiddeld een hogere leeftijd hebben dan de Tinder gebruikers. Aandeelhouders van Match Group, de eigenaar van Tinder, waren echter wel geschrokken van het nieuws dat Facebook zich gaat mengen in de app strijd that is dating. Het aandeel van het bedrijf daalde meer dan 22 procent in een dag tijd nadat het nieuws zich verspreidde 2 .

En nu?

Facebook heeft nu nog geen dating gedeelte zoals Badoo of een functie waarmee je lijsten met single Facebook gebruikers kunt zien. Dit betekent dat je op dit moment nog actief op zoek moet naar de singles. Hoe je dat doet? Je benadert Facebook als de traditionele manier van daten. Het netwerk van je vrienden is groot genoeg om je te voorzien van een aantal gegadigden; zo ging het “vroeger” immers ook. Bekijk de vriendenlijsten van je beste vrienden en kijk of er een leuke tussen zit that is single. Hier volgen enkele tips die je kunt gebruiken voor het zoeken naar een date op Facebook.

Je eigen profiel

Daten via Twitter begint bij je eigen profiel. Als je het nog gedaan that is niet; vul in dat je vrijgezel bent en zet dit op openbaar. Alle singles perish je profiel bezoeken krijgen hierdoor de bevestiging dat je bent that is single. Dit doe je home te gaan naar je eigen profiel > tabblad Info > Familie en relaties. Stel de privacy ook in zodat vrienden van vrienden je profiel kunnen bekijken, of openbaar als je er geen problemen mee hebt als iedereen je profiel kan bekijken. Gebruik je beste foto als profielfoto; dit is je visitekaartje.

Contact leggen

Stuur een bericht dat je de persoon toevallig tegenkwam en wacht op een antwoord. Dat je via via vrienden bent en is een groot voordeel waardoor je snel that is niet als een creep of stalker. Allow op; als je geen vrienden bent komt je bericht in de map came across Gefilterde verzoeken terecht. Een vriendschapsverzoek gaat misschien wat that is net ver maar het geeft je wel meer kans om op te vallen. Berichten in de Gefilterde verzoeken map kunnen snel over het hoofd gezien worden. Zo kan het gebeuren dat je bericht pas twee jaar later gelezen wordt. Stel een vraag in je eerste bericht; dit lokt een reactie uit.

Liever daten op een Г©chte datingsite? Kies dan voor Relatieplanet

Facebook groepen

Sluit je aan bij alle Twitter groepen die overeen komen met je interesses. Een gedeelde interesse met een ander lid van de groep is een ijsbreker. Mensen graag that is praten de eigen hobby en willen dit vaak graag met anderen delen. Neem contact op met de leukste singles in de groep en stel ze wat vragen over hun hobby. Ga te that is niet en houdt het voorlopig bij de algemene onderwerpen. Je merkt snel of de ander misschien heeft that is interesse of.

Het voordeel van Facebook

In tegenstelling tot de bekende datingsites zoals Relatieplanet en Badoo wordt je niet gedwongen om liefde te vinden en jezelf available en bloot te presenteren op een datingsite. Vooral het laatste weerhoudt veel singles om that is ervan datingsite te proberen. Hoewel het gebruik van een datingsite om liefde te vinden volledig geaccepteerd is zijn er nog steeds genoeg singles die het iets voor “hopeloze” mensen vinden. Dit is niet het geval bij Facebook. Je bent niet “op zoek” en niemand kan je erom veroordelen dat je lid bent van Twitter; iedereen is immers lid.

Houdt de toon van de berichten vriendschappelijk

Als je elkaar nog niet ontmoet hebt dan is het verstandig om de toon de berichten vriendschappelijk te houden. Romantische berichten zijn op dit punt nog niet welkom. Door te vroeg romantische berichten te versturen naar de single is het mogelijk dat de solitary je als een stalker gaat zien. Dat is niet wat je wilt. Reageer geregeld op de statusupdates van de ander maar hou het vriendschappelijk en een klein beetje flirterig.

Geef het tijd

De meeste singles op Facebook willen niet snel afspreken. Door eerst berichten te versturen via Twitter bouw je band op that is een. Houdt de gesprekken licht en niet te diepgaand. Complimenteer de persoon met alle updates die de persoon op Facebook zet en laat merken dat je interesse hebt. Na enkele gesprekken op Facebook kun je voorstellen om een keer af te spreken. Doe dit niet te snel, wacht tot het moment rijp is.

Kies singles bij je in de buurt

Als je singles die in de buurt wonen kiest dan is de kans groter dat het tot een echte date komt. De afstand tussen jou en de andere single is daarbij van belang. Voor veel singles is 50 de maximale afstand that is km. Dit is met de auto of met het openbaar vervoer binnen een te lange tijd te doen that is niet.

Heb je tips voor daten via Facebook? Deel het met ons en we vullen dit artikel aan.

Laat anderen maar swipen..

De statistieken en onderzoeken zijn eenduidig: swipen is een makkie, maar het levert bijzonder weinig op. Geen seks, geen liefde: komt het je bekend voor that is akelig? Daarom raden wij een andere app aan die begrijpt dat liefde vinden geen makkie is, maar complex. Bekijk zelf hoe 1 op de 3 er that is leden partner vindt.